Outdoor Kitchen Garden

Return

Installed by Langdale Landscapes

This rather magnificent house was requiring a formerly unused area of the grounds (a slab of unwanted concrete and a few weeds to be precise) to be creatively transformed into a more useable space.

To link the swimming pool and the pool house, an outdoor kitchen was created, millboard decking creates a link to bridge the level changes, an outdoor sofa area and a huge cantilevered parasol gave protection from the sun. The icing on the cake is a 50 year old Olive tree that was brought to site with a bit of help from our friends at Hook-up solutions to get it expertly settled in it’s new home.

This site uses cookies, if you continue without changing your settings, we'll assume that you are happy to receive all cookies. Click here to learn more about cookies.

Continue