The ‘Trampoline’ Garden

Return

Installed by WW Landscapes

This was literally a muddy building site when we first viewed it, a green oasis was designed featuring interesting “architectural plants” that were enhanced with a lighting scheme. The flow between the interior and exterior of the house was key so we added a millboard composite deck to link inside with out and this allowed the drainage to be improved. A BBQ, a trampolene that is under the artifical grass as an entertaining area for the children and a seating area were incorporated, customised seating/storage space was built and the finishing touches were cushions in Palma Outdoor by Micheal Szell, Colourway: Verde.

The result is a great extension of the home adding value to lifestyle as well as being an investment for the future.

This site uses cookies, if you continue without changing your settings, we'll assume that you are happy to receive all cookies. Click here to learn more about cookies.

Continue