The Urban Courtyard

Return

This little pocket of zen in the city needed a make over to give it a new lease of life.

The was designed to enhance privacy, soften the retaining walls and create a little oasis to escape to with a manageable planting palette that wasn’t too labour intensive.

The addition of structural trees with beautiful stem work look striking agains the dark backdrop which enhances the overall effect of the planting. 

Seating zones have been incorporated into the design to allow the client to enjoy her garden from differing perspectives. 

It really is a peaceful little haven and our client is very happy with her transformation.

This site uses cookies, if you continue without changing your settings, we'll assume that you are happy to receive all cookies. Click here to learn more about cookies.

Continue